Låt glidmedel vara med i nöjen och njutning

Jag måste erkänna att jag inte alltid varit den mest äventyrlige vad det gäller mina sexuella ambitioner och erfarenheter, men man blir aldrig för gammal för att ändra sig och att testa nytt. En kollega på jobbet berättade över en after work öl i höstas om hur han fått fart på sitt sexliv. Det var inte något blått piller inblandat, utan han och hans partner hade fastnat för att använda glidmedel i sitt … umgänge. Och jag får säga att hans entusiasm smittade av sig.

Det finns glidmedel för alla tillfällen och i alla de smaker

Jag kunde inte för mitt liv tro att det fanns så mycket olika att välja på alltså, men jag jobbar mig sakta igenom det utbud som finns. Just nu är det en variant med jordgubbssmak som är favoriten i nattygsbordet, men det finns en med chokladsmak som väntar på att introduceras. Det finns en hel del spännande och billiga glidmedel att köpa för den äventyrslystne, och jag tycker du skall ta en titt, det finns alla varianter och för alla ändamål.

Skönt och säkert i en oslagbar kombination

En viktig sak jag lärt mig sedan glidmedel introducerades i min tankevärld är att friktion och brist på glidmedel är den enskilt största anledningen att kondomer spricker, och bara det i sig är en god orsak att använda glidmedel. Att det sedan både luktar och smakar gott är ett stort plus. Glöm aldrig det vackra och viktiga i livet, men njut på ett säkert vis. Pöss

Kommentarer är stängda.