CombiConsult, ett säkert val för din elinstallation

Förra veckan inträffade något riktigt tråkigt i min lägenhet. När jag kom hem hade min katt bitit sönder några sladdar, vilken i sin tur medförde till att all ström hade gått i lägenheten. Hur jag än försökte få igång strömmen, så lyckades jag inte ens få igång en lampa eller vattnet (som av någon anledning också slutat fungera). I min frustration ringde jag till hyresvärden och frågade om det var något allmänt elfel i lägenhetshuset. Svaret jag fick var: ”nej, allt fungerar som det ska, du får kontakta en elfirma”. Sagt och gjort fick jag alltså gå in på sökmotorn Google och genomföra ett sök med termerna ”Elektriker i Stockholm”. Längst på första hittade jag sedan ett företag som verkade riktigt seriöst med namnet ”CombiConsult”. ”Detta företag måste jag ta och kontakta”, sa jag högt för mig själv i mörkret.

När jag sedan slog numret till företaget mötes jag av en varm och sympatisk mansröst. Jag förklarade sedan kortfattat vad som hänt (han skrattade åt katthistorien). Han lovade sedan att så fort som möjligt att skicka över någon att titta på mitt elfel. Det tog sedan bara två timmar, så stod en man utanför min ytterdörr. Han gick sedan in i min lägenhet och hittade super-fort vad felet var. Jag kan uppriktigt säga att det nog inte tog honom mer än 30 minuter för att få igång min ström. Intrycket företaget gav mig var riktigt proffsigt på alla sätt, men det är dock några saker jag speciellt vill lyfta fram:

  1. Det var väldigt enkelt att kontakta företaget. Jag fick även ett mycket gott bemötande, vilket gjorde att jag snabbt fick förtroende för företaget.
  2. Företaget hade mycket fördelaktiga leveranstider. På några timmar fanns det en elektriker på plats som kunde hjälpa mig.
  3. Personen som hjälpte mig var mycket kunnig. Han var inte bara kompetent – utan han var mycket trevlig också.

Allt detta gav mig ett mycket gott intryck och jag vill verkligen rekommendera företaget Combiconsult till alla som vill anlita en bra elektrikerfirma i Stockholm.