Notböcker för piano och keyboard

Jag vet vart du ska handla dina notböcker för piano och keyboard! Har funnit ett ställe där jag numera köper alla mina notböcker till min keyboard. Jag spelar inte piano särskilt mycket nu för tiden. Ett piano tar förbannat mycket plats när man bara har en liten tvåa i ett hyreshus, och är alldeles för tungt att släpa runt när man flyttar. Jag har redan flyttat fem gånger under loppet av sex år så ni fattar ju grejen! Så numera är jag piano-lös och har istället bara en keyboard hemma i lägenheten. När jag vill spela piano så får jag åka hem till mina föräldrar eller till en kompis som har piano hemma i sitt hus.

Aldrig mer piano

Bor du i lägenhet som jag gör så vill du inte ha med ett piano när du flyttar, framförallt inte om du bor längst upp (typ fyra trappor) utan hiss! Det är ju praktiskt taget omöjligt att släpa med ett piano på ett par hundra kilo, eller vad det nu kan tänkas att väga. Tungt är det i alla fall! Även om jag hade bott på bottenvåningen så vet jag inte om jag hade brytt mig om att ta med mitt gamla piano. Även om det är kul att spela piano ibland så har det blivit lite omodernt med att ha ett piano, jag vet att det låter konstigt eftersom det är ett musikinstrument, men det är sant i alla fall.

Notböcker till keyboard

Däremot har det blivit mer trendigt igen att ha en keyboard att spela på, som tur är, jobbigt om det hade varit tvärtom för då hade jag kanske varit tvungen att köpa ett piano igen. Det som är bra är att notböckerna är till både keyboard och piano så ifall jag någon gång skulle ångra mig så har jag notböcker även för piano. Check på den!

Kommentarer är stängda.