Vi har ett gäng som behöver utbildas

 

Hej hej! Hoppas allt är bra med er. Jag hör av mig då har jag hört otroligt mycket bra om era truckutbildningar, inte bara från företag i branschen utan också från privatpersoner som gått utbildningen hos er. Inte nog med att jag hört att innehållet är väldigt relevant så har jag också fått känslan av att ni är grymma på att se individen och faktiskt göra så att utbildningen blir så bra som möjligt för alla, oavsett hur man lär sig bäst eller liknande. Det är ju så himla viktigt att se alla olikas värde och att inse att alla lär sig på olika sätt. Detta har jag förstått att ni sköter otroligt snyggt och det är just därför jag hör av mig till er idag.

Förfrågan om att ta truckkort i Stockholm

Min frågar handlar nämligen om att vi har ett gäng nyanställda på vårt lager här i Stockholm och behöver därför utbilda en del av dem i att köra truck. Det som verkligen är viktigt för oss är att det fungerar rent socialt men framförallt också att fördelen blir att dem kan ta truckkort i Stockholm, inte någon annanstans i Sverige. Vi kan antingen skicka iväg dem privat eller om ni vill göra något samarbete med oss via företaget.

Som sagt ligger fokus på att varje individ ska känna att denna utbildning inte är något krävande utan snarare att det finns hjälp att ta om man tycker det är svårt att läsa eller göra vissa uppgifter. VI önskar därför att ni påvisar det här goda ryktet som vi fått ta del av om att ni verkligen tror på varje individ och att utbildningen inte känns omöjlig även fast den kan vara svår. Återkom gärna så pratar vi helt enkelt mer! Ha det gott!

Kommentarer är stängda.