CureMed Nordic hade allt jag sökte

För något år sedan började jag fundera på att starta en privat vårdcentral inriktat på barn. Jag har länge känt att det saknas på vår ort eftersom barnen knappt får gå till vårdcentralen för det är så högt tryck. Jag har själv jobbat där nämligen och har fortfarande dåligt samvete över hur många barn och föräldrar man träffat som man liksom har fått be att bita ihop lite eller komma tillbaka när det har blivit lite värre, för vi kunde liksom inte ta in fler just då. Dem är ju oftast förstående men jag som själv förälder förstår ju ändå den tysta frustrationen som uppstår inom en när ens barn inte är helt kry men ändå inte får hjälp.

Så här står jag nu med min egen vårdcentral som går helt utmärkt. Den är privat, vilket gör att alla givetvis inte har råd att komma hit, men ändå hoppas jag kunna bidra till att den vanliga vårdcentralen har större kapacitet att hjälpa föräldrar med sina barn när det inte är lika många familjer det handlar om.

Barnvåg var mitt första inköp

Det var CureMed Nordic som hjälpte mig starta upp vårdcentralen med allt material som behövs. En barnvåg var det första jag köpte in. En barnvåg för medicinskt bruk där man kan enkelt kan väga barnet tryggt. Detta minns jag så väl för det var just på den här vågen som jag verkligen förstod att jag kan göra skillnad med hjälp av min verksamhet. Här kan jag ta hit barn och familjer som kanske har några problem med maten i början, jag kan hjälpa till med tips och tricks men framförallt kan jag bidra med en trygghet om att man kan få hjälp när det behövs. Det är tack vare CureMed Nordic som jag är igång och jag tänker inte sluta än på länge!

Kommentarer är stängda.