Prisvärd och kvalitativ fordonsbelysning inför vinterhalvåret

Jag vet att vi är många fordonsgalningar där ute som just nu planerar sitt nästa mekar-move i verkstaden. Vid den här tiden på året brukar det vara extra populärt att montera extra belysning på bilen inför det mörka vinterhalvåret som är i full gång, framför allt om man, precis som jag, bor långt ute på landet där vägbelysningen är i princip obefintlig. Om du eller kanske någon du känner går i dessa tankar så vill jag ge ett hett tips; beställ fordonsbelysning från Lyson. Där får man kvalitativ belysning till bra priser och har man dessutom frågor så är deras kundtjänst riktigt, riktigt bra.

Tre gånger starkare belysning än om man jämför med halogen

På Lyson hittar man alltifrån Led-ramper och varningsljus till halogen och min personliga favorit – Xenon belysning. Varför det är min favorit är därför att ljusflödet du får genom dessa lampor är ca tre gånger starkare om du jämför med exempelvis halogenlampor. Kvaliteten på ljuset upplever jag även det vara bättre då man får som ett mer vitare och ljusare ljus. Ultimat för oss som dagligen kör långa sträckor på mörka och oupplysta landsvägar.

Det finns någonting för alla

Men som sagt, Lyson har ett otroligt stort och brett utbud när det kommer till fordonsbelysning så även om du kanske inte är intresserad av Xenon belysningen så är jag övertygad om att du kommer hitta din personliga favorit på deras hemsida. Det finns någonting för alla och för de allra flesta bilarna. Känner man sig osäker så har dom som sagt en riktigt bra och hjälpsam kundtjänst dit jag själv har vänt mig många gånger genom åren. När man ändå är i farten och köper ny belysning vill jag även rekommendera att se över era varningsljus och säkerställa att dom fungerar som dom ska. Det är en enkel åtgärd som kan rädda liv helt enkelt.