Några funderingar gällande Solpaneler

Då var det dags att ytterligare en gång vädra sina tankar. Denna gång vill jag berätta om något som jag gjort i veckan. Jag har nämligen beställt hem solpaneler till min sommarstuga i Östersund.

Anledningen till detta beslut är att jag vill leva mitt liv mer miljömedvetet och ge vår moder jord några år till att leva. En annan anledning är att jag vill kunna dra ner på mina elkostnader som senaste månaden har varit tok för höga. Nu när solpanelen är på plast känner jag genast mig som en riktigt miljöhjälte. Kan ni tänka er att jag som individ har möjligheten att vara en av många personer som i framtiden kan räknas som en sann hjälte för denna jord. Detta är en sådan unik sak som inte tidigare generationer på något sätt hade möjligheten att vara med och påverka. Så ja! Jag känner mig sjukligt unik.

Får jag avslutningsvis även passa på att skriva några rader om vår fantastiska stad Östersund? Även om det i nuläget inte går så bra i Fotbollsallsvenskan, så är jag en av denna person som alltid stolt väljer att stötta laget. Jämförelsen med solpaneler är ganska slående: jag som vanligt fans har en chans att vara hjälte mitt i vardagen, precis som fallet var med solpaneler.
Nej, nu är det dags att sluta skriva för idag. Men är inte liv härligt? Jo, visst är livet härligt när man får unna sig fantastiska solpaneler.