En gång BMW – alltid BMW

Det är lätt att gilla BMW (Bayerische Motoren Werke), inte nog med att bilarna är vackra att se på, dom är fantastiskt sköna att köra också. Dom känns gedigna och det känns att tillverkaren har lagt ner det där ”lilla extra” på bilen. Eftersom BMW är en mycket populär bil, framförallt här i Sverige, så är både nya och begagnade reservdelar inga problem att få tag på heller. L-M-R är ett av många företag som har BMW reservdelar med snabba leveranser.

BMW är en tysk biltillverkare precis som konkurrenterna Audi och Mercedes och företaget har funnits ända sedan 1917. BMW bygger även motorcyklar och är ägare av Rolls Royce och Mini.

Vilken BMW är du?

BMW 1-serien är den minsta bilen, en rymlig halvkombi, perfekt för den som vill köra en riktigt bränslesnål men sportig mindre bil.
BMW 2-serien har 3 olika modeller, Gran Coupé, Active Tourer och Gran Tourer. Något mindre bilar men med mycket rymd.
BMW 3-serien finns också i 3 olika modeller, Sedan, Touring och Gran Turismo. En medelstor bil med mycket attityd. Perfekt för den mindre familjen som vill ha en bränslesnål lite större bil, 2 modeller är hybrider.
BMW 4-serien finns som Coupé, Gran Coupé samt Cabriolet, en större bil med sportig look för dig som vill ha lite uppmärksamhet. Lyxig, elegant och sportig!
BMW 5-serien finns som Sedan och Touring och passar perfekt för den något större familjen som vill ha utrymme i bagaget men samtidigt en elegant och lyxig bil med fina enkla linjer. Båda modellerna går att välja som hybrid.
BMW 6-serien består av en enda modell, Gran Turismo.
BMW 7-serien som också har en modell, Sedan. En bil i lyxklass med hög prestanda.
BMW 8-serien har modellerna Coupé, Cabriolet och Gran Coupé.
BMW´s X-serie är kompakta och atletiska SUV-modeller i olika storlekar, från X1-X7. X-drive (fyrhjulsdrift) som tillval.

Kommentarer är stängda.