Ibland så hittar man bara så rätt, som med elektrikerna i Nybro

Vi har väl alla varit med om den där speciella känslan att ”Detta var verkligen som gjort för mig”. Det kan handla om en affär som har just de sakerna du inte hittar i en annan butik, tidskriften som handlar om exakt just det som fångar dig, en film eller sången du aldrig glömmer men som ingen annan minns. Nu i våras drabbades jag av det igen, när jag träffade på elektrikerna i Nybro.
Jag har länge haft återkommande problem med elektriciteten i min verkstad, det har gått säkringar åt höger och vänster och ingen elektriker som jag pratat med innan har kunnat hjälpa mig. Det var innan jag träffade på detta glada gäng professionella elektriker.

Snart är mitt smarta hem snart smartare än jag

De fixade hela problemet på under en ynka  timme, och detta har garanterat sparat mig många, många gråa hår.  När vi pratade lite över en kopp kaffe så tog elektrikern upp något jag ofta tänkt på, men som jag inte tagit tag i än. Den stora takytan på verkstadsbyggnaden är som gjord för solpaneler och solceller, och efter lite räknande så skulle en installation betala av sig själv på en inte alls för lång tid.

Kommentarer är stängda.