Klappstolar till kundmöte

Idag har vi kundbesök på kontoret. Det kommer en byggfirma hit som vill ha hjälp med att skapa en ny hemsida. De har en hemsida, men den är alldeles för gammalmodig och saknar mycket information samt aktuella bilder. Mötet börjar vid 13.00-tiden och innan dess ska jag fixa fram ett par stolar till mötet. I källaren har vi ett par klappstolar som passar bra att plocka fram när vi behöver extra stolar. Anledningen att jag plockar fram klappstolar är att våra andra konferensrum idag är uppbokade samtidigt och det finns inga lediga stolar till mitt möte.

Apropå hemsidan så har vi fått lite förhandsinfo vad de önskar med sin nya hemsida. Hemsidan ska vara enkel att navigera för kunder, du ska snabbt kunna se telefonnummer/möjlighet att ringa upp byggbolaget från din mobiltelefon och de vill gärna ha en offertsida som enkelt kan nås för kunder som önskar få prisförslag på byggprojekt.

Låter som ett intressant uppdrag och jag ser fram emot mötet lite senare idag. Byggfirman sitter bara 1 mil från vårt kontor, så det kommer bli smidigt när vi har avstämningsmöten framöver. Även perfekt om man behöver boka in ett spontant möte med kort varsel, då vi ofta passerar deras kontor.

Ska även hinna med en offert till en elfirma idag. De önskar få prisförslag på fler undersidor till sin hemsida. Företaget har utökat med fler tjänster och behöver presentera detta för sina kunder. De nya tjänsterna de erbjuder är laddstationer för elbilar och solcellsanläggningar till privatpersoner. Solcellsanläggningar har blivit populärt senaste tiden. På min gata har 3 grannar solcellsanläggningar monterade på sina garagetak. Jag har funderat på att skaffa solceller också, men det har inte blivit av ännu. Ska passa på att läsa in mig mer om solceller när jag kollar upp elfirmans hemsida. Jag kan ju även faktiskt fråga dem nästa gång vi ses.