Julklappar: Berlinresa, skrivbordslampa, stövelknekt och kostym

Då har man firat jul igen och har rummet fullt med prylar. Jag är super nöjd med årets ”skörd”!

Jag, fatttig diversearbetare, tycker det är grymt schysst med Berlin resan jag fick av mamma och hennes nye man. Har aldrig varit i denna stad, finns hur mycket som helst att göra och billig öl och fina tyskor. Drar nog med polarn Lukas i februari när jag vet hur det blir med mina jobb under januari-april. Vi ska också hälsa på ett par polare som bor där, de kan komma med tips om klubbar, restauranger, MC-butiker och grejer. Hört att Stasimuseet ska vara intressant och sen finns det stadsdelar som man bara kan dra omkring i med massor av ställen och schyssta människor.

Sen fick jag en Gammal leksaksbil från Viking Toys (ska försöka rusta upp denna). Jag fick en stövelknekt att använda till mina skor, jag fick en skitsnygg skrivbordslampa i metall i retrostil och en kostym så nu kan jag stila lite på krogen och impa på tjejen när vi går ut och käkar nästa gång. Sen fick jag en bunt blurays: senaste Star Wars som man kan se hur många gånger som helst, senaste Fast & Furious, Gone in 60 seconds (den med världens grymmaste Ford Mustang), Avengers och Bilbofilmerna, men de brukar jag somna till så …